Maaltijdservice de Seniorie

De maaltijd-bezorgdienst van warme en koelverse maaltijden in Harlingen, Franeker en omgeving. Altijd dagvers gekookt, voedzaam en vol van smaak.

7 dagen per week en 52 weken per jaar bezorgen wij maaltijden bij senioren en mensen die niet of tijdelijk niet in staat zijn om zelf dagelijks een voedzame maaltijd op tafel te zetten.

Wekelijks bieden wij keuzemogelijkheid vanuit een weekmenu die wordt samengesteld door professionele koks, zo zorgen wij dat onze klanten altijd kunnen vertrouwen op een voedzame en heerlijke kost met veel variatie.

Bekijk het weekmenu

Werkwijze in het kort…

Dagelijks bezorgen wij rond het middaguur vers gekookte maaltijden in en rondom Harlingen en Franeker. Al vanaf 2 maaltijden per week kan men bij ons terecht.

Elke week levert onze bezorger een menulijst mee voor de volgende week, voor de dagen dat een maaltijd gewenst is kan een keuze worden ingevuld. De ingevulde menulijst nemen wij weer terug bij een volgende bezorging.

Voor het hoofdgerecht is er steeds keuze uit menu A en menu B (indien van toepassing mag er gecombineerd worden), optioneel kan er soep en dessert mee worden besteld.

Onze maaltijden worden bezorgd in een thermo maaltijdbox, bij de volgende bezorging nemen wij deze steeds leeg mee terug.

De betaling voor onze maaltijdservice vindt eens per 2 weken plaats via automatische incasso, bij aanmelding vragen wij u ons hiervoor te machtigen.

Bezorggebied en -tijden

Onze warme en koelverse maaltijden bezorgen wij binnen bovenstaande regio’s en tijden.  Heeft u specifieke vragen en/of wensen aangaande wanneer en of wij bij u een maaltijd kunnen bezorgen. Neem dan vooral contact met ons op want wij staan u graag te woord.

Prijzen

Een vers bereide warme of koelverse maaltijd bedraagt € 8,15.

Een vers bereide maaltijd inclusief soep en/of dessert bedraagt € 9,40.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief de bezorging.

Voorkomende vragen

Wat als..? Mag ik ook..? Onderstaand leest u een aantal antwoorden op veel voorkomende vragen. Staat uw vraag hier niet tussen, stel hem ons gerust.

Kan ik ook enkele dagen per week een maaltijd afnemen?
Ja dat kan, al vanaf 2 dagen per week kunt u bij ons terecht.

Hoe snel kan ik beginnen?
Snel, eventueel kunt u morgen (of vandaag) al beginnen!

Kan ik een maaltijd (onverwachts) overslaan
Ja dat kan. U kunt per week uw maaltijden plannen, daarnaast kunt u de maaltijd tot 1 dag van te voren afmelden. De maaltijd brengen wij dan niet in rekening.

Wat als ik een menulijst niet inlever, of vergeet?
Heeft u op vaste dagen een maaltijd van ons maar missen wij uw ingevulde menulijst, dan bezorgen wij u menukeuze A.

Ik heb dieetwensen, wat nu?
Dieetwensen kunt u gerust aan ons doorgeven, dan houden wij daar goed rekening mee.